neděle 15. března 2020

Tuňáková pomazánka




Když se k nám domů dostane čerstvý, křupavý chleba, nebo ho nedej bože upeču, okamžitě vymýšlím, co za pomazánku bych na něj namazala. A že těch možností je ... tak to odstartuju jednou z mých nejoblíbenějších, a tou je tuňáková.

Pomazánku můžete namazat na čerstvé pečivo, a nebo klidně lžičkou tvarovat kuličky a pokládat je na plátky okurky - a máte zdravé, bezlepkové mlsání, nebo rychlé pohoštění pro návštěvu.





Ingredience:

1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě
1/2 cibule, ideálně červené
1 žervé
1 lžíce rajského protlaku
sůl a pepř




Postup:

Nemůže být nic jednoduššího :) Cibulku nakrájejte na jemné kostičky, tuňáka slijte a všechny ingredience důkladně utřete dohromady, až se vám vše krásně propojí. Přidejte podle chuti sůl a pepř a případně můžete zakápnout kapkou citronové šťávy.

Podávat můžete na čerstvých domácích houstičkách, nebo domácím rohlíku

Dobrou chuť









Share:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blog Design Created by pipdig